Top 72dpi 

Temadage

kursus Fredericia027 800x600Jeg tilbyder oplæg på temadage på alle typer af skoler, dag- og døgninstitutioner, ungdomsuddannelsesinstitutioner og kommunale afdelinger.

Målgruppen er personalegrupper bestående af pædagoger, lærere, gymnasielærere, socialrådgivere, sundhedsplejersker og andre som har brug for ny forståelse samt pædagogiske råd.

Forstander på Rebild Efterskole gav følgende feedback:

"Medarbejderne på Rebild Efterskole havde Tina Bjørn som underviser på en pædagogisk dag, hvor overskriften var "Bevar motivationen og den professionelle tilgang". Det var en fantastisk formiddag, hvor vi i første omgang blev ført ind i de forskellige "besværlige" unges handlinger og baggrunden herfor. Efterfølgende arbejdede vi med os selv, ud fra de oplevelser vi har haft med eleverne, hvor vi havde oplevet, at vi var en "succes". Vi fik meget konkrete redskaber, som vi er i gang med at arbejde videre med i forhold til vores elever, ud fra en tro på, at vi bliver endnu bedre til at forstå og reagere bedst muligt i de situationer, hvor en elev bliver "for meget". Alt i alt en formiddag, hvor alle medarbejdergrupper fik en masse konstruktivt og konkret med hjem."

Støvring gymnasium holdt jeg 90 minutters oplæg om elever med eksekutive vanskeligheder, ADHD og Autisme - samt de pædagogiske og læringsmæssige udfordringer det kan give.

Lektor Morten Peter Jensen, som stod for arrangementet, gav følgende feedback:

"Oplægget ramte lige det jeg havde forestillet mig, herunder det du rettede specifikt mod undervisningssituationen."


Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du/I ønsker oplæg af minimum 1 times varighed. Mit oplæg tilrettelægges efter jeres behov, så det giver så meget mening som muligt.

  • Autisme
  • ADHD/ADD
  • Angst og OCD
  • Skolevægring
  • Tristhed og ensomhed
  • Kost, Motion og Søvn