Parterapi

Det kan være udfordrende at leve i et parforhold. Det ved de fleste. Næsten halvdelen af alle danskere bliver skilt. Måske derfor er flere og flere danskere begyndt at tage ansvar for parforholdet ved at indgå i et parterapeutisk forløb eller ved at booke en tid til en forebyggende samtale.

En forebyggende samtale, også kaldet partjek, kan sammenlignes med at vi sender bilen til service eller at vi tager til tandlægen en gang om året. Det er en samtale, hvor man sammen tager temperaturen på ens forhold. Hvor er vi hver især ?

Du kan læse lidt mere herom ved at klikke på dette link https://samvirke.dk/artikler/forebyggende-parterapi-er-for-alle

De par, som vælger at indgå i et parterapeutisk forløb hos mig, har ofte haft oplevelsen af, at de ryger ind i uhensigtsmæssige konflikter eller at afstanden mellem dem, er blevet for stor. For nogle er forholdet blevet for kedeligt og de ønsker hjælp til at få mere liv og glæde sammen. Måske genkender du det – eller måske går I med nogle savn og længsler, som I har svært ved at tage jer af sammen. I kan hver især føle jer såret eller I kan opleve, at stå alene med et for stort ansvar. Måske oplever I, at I har svært ved at udtrykke jer og lytte til hinanden uden at komme til at føle jer misforstået eller forkerte.

Som terapeut lægger jeg vægt på at skabe et trygt rum, hvor I begge kan få jer udtrykt og i dette føle jer set, forstået og respekteret. Undervejs indkredser vi i fællesskab de dynamikker, der ligger bag de uhensigtsmæssige mønstre i jeres liv og samvær. Vi taler om længler og behov og taler om det som bragte jer sammen. Dette danner basis for, at der kan opstå åbninger, erkendelser og mere plads til de kærlige følelser. 

For mig er kærligheden den største drivkraft i livet.

Og når man som par tager ansvar for at udvikle sig sammen, bliver det lettere at være sig selv sammen og nyde det parforhold, som man har.

Ring eller skriv gerne til mig og så aftaler vi nærmere.